Kjøttdeig, bacon og løk
Skinke og sopp
Pepperoni, ananas og løk
Marinert kylling, pinjekjerner, tomat, crema balsamico og pesto
Pepperbiff, bacon og sopp
Tomat, gresskarkjerner, artisjokk, oliven, peppardew og pesto
Biff, peppardew, vårløk, oliven og salat. Serveres med hvitløksdressing
Mais, tortillachips, vårløk, jalapenos og tacokjøtt. Serveres med rømme og salsa
Piccantepølse, rødløk, chili, oregano og hvitløk
(For de småsultne - godt å dele) Medium pizzabunn med tomatsaus, urter, ost og parmesan. Serveres med olivenolje og balsamicoeddik
Mozarella, tomat, basilikum og olivenolje
Mozarella, piccantepølse, peppardew og rødløk
Mozarella, kokt skinke og sjampinjong
Mozarella, parmaskinke, olivenolje og ruccola
Creme fraiche, mozzarella, parmaskinke og rosmarin
Glutenfrie bunner har vi i medium størrelse( tillegg kroner 25,- for Seljom). Mange av rettene våre er melk og glutenfrie og kan severes med glutenfritt brød.
Kyllingbryst, bacon fra Jæren, tomat, syltet rødløk, sennepsmajones, grovt landbrød og stekt potet
Sennepsmajones, tomat, syltet rødløk og salat
Creme Fraiche, mozarella, parmaskinke, salat, tomat og parmesan
Grovt landbrød, aioli, mango og avocado
Hjemmelaget brød, soltørkede cherry tomat, peppardew, skjørost og spirer
Souce vide entrecôte med løk-marmelade, ost, salat og tomat.
Sennepsmajones, tomat, syltet rødløk og salat
Créme Frachié, mozzarella, parmaskinke, salat, tomat og parmesan
Guacamole, rømme og salsa
- Tilvalg: Gratinert med ost kr 25
Med tacokjøtt og ost, guacamole, rømme og salsa
- Tilvalg: Sidesalat kr 39
med fløte, løk, hvitløk og persille. Toppes med nyrevet parmesan
Serveres med rømme, guacamole, salat og tortillachips
Serveres med grovt landbrød og smør (innhold varierer).
Med valnøtter, kikerter og tranebær
Saftig kyllingfilet, artisjokk, rosin, grillet paprika og kapers. karri og dressing
Ingefærdressing
Vaniljeis, jordbæris, sjokoladeis og pisket krem
Med bærcoulis
Sprø din servitør om dagens kreasjon
Du kan se vår fulle meny inkludert drikke ved å trykke her
Barnemeny, trykk her
For å reservere bord mindre enn en dag i forkant, vennligst ring restauranten på tlf: 38 27 15 00
I uke 42 er det "ede ude uga" og alle reservasjoner må gjøres på telefon.